

Agenda Items

1:00 - 1:01	Call to Order – JOE KELLER	1 Minute
1:01 1:06	Carol Critch—Approval of secretary's report—	5 minutes

1:06 - 1:21	Treasurer/Membership Report - Chip Hill-	15 Minutes
	 OPAP amendment change approved last meeting, changing the requirements to play L2. Change to the Play Activity groups—suggested by Doug. Reminder of steering committee policies and procedures. 	
1:21- 1:25	PATRICIA SLAVEN – Social Coordinator—Update on social activities.	4 Minutes
1:25 - 1:30	Jerry Grisler – New Member/Mentor Coordinator— !) Mentor Training	5 Minutes

1:30- 1:50	Millie Hubbard Training Coordinator— Results of the referee Questionnaire.	10 Minutes
1:50 -2:10	Merrill Buck Competitive Play Coordinator – 1) The final earned status text for approval to incorporate into the Procedures Manual. 2) A proposal and implementation for reducing the Level 4 Roster to 22 players.	20 Minutes
2:10- 2:15	Hollis Bischoff – Communications Coordinator	5 Minutes
2:10- 2:10	WebmasterCynthia Gradwohl—on vacation	0 Minutes
2:10- 2:20	Equipment Manager–Mel Switzer–	10 Minutes
2:20- 2:45	Andee Lund Recreational Play Coordinator -1) considering new members spending time in L2 for 60 days before moving to L3. 2) Level 3 overcrowding on team night 3) Evaluation & ranking for L3. 4) Mandatory time in L2 to increase skills with 3 hits. 5) Look at schedule for more playtime for L3 as well as L3-4. 6) Questionnaire for L3.	25 Minutes
2:20 - 2:45	Doug Blanchard – Email Coordinator	10 Minutes

New Business

Kim Bovee—comments of responsibilities of steering committee- 5 minutes.

ADJOURNMENT